KERN Microtechnik GmbH

Overige: EVO »

KERN gereedschap meetsystemen

Wanneer gereedschappen in de precisietechnologie falen tijdens productie kost dit tijd, vertraging, ergernis en geld. Dat is de reden waarom KERN Microtechnik GmbH een eenvoudige maar effectief gereedschap meetsysteem heeft ontwikkeld. Dit gereedschap meetsysteem KERN μ-View heeft een microscoop waarmee de gereedschappen vergroot in beeld worden gebracht. De gereedschap contouren kunnen nauwkeurigheid gemeten worden maar ook gereedschap slijtage of vorming van opbouwsnijkant ziet men terug.

In μ-bereik vooraf meten voordat ongeschikte gereedschappen in de productie wordt ingezet. Tijdens het proces wordt de lengte en diameter in de KERN machines gecontroleerd middels een lasersysteem. Op deze manier worden de gereedschappen gecontroleerd en optimaal ingezet totdat de toelaatbare slijtagegrens is bereikt. Bij firma KERN wordt het KERN μ-View meetsysteem in de productie dagelijks ingezet en stelde men vast dat het µ-View meetsysteem een essentieel onderdeel is geworden in precisie processen. 

Voor meer informatie over de KERN µ-View meetsysteem en software, verwijzen wij u naar de brochure, of neemt u gerust contact met ons op.