Niles Simmons GmbH

Niles Simmons GmbH

De firma Niles-Simmons Industrieanlagen GmbH in Chemnitz behoort tot de NSH Group. De onderneming kent een lange geschiedenis in de werktuig- en machinebouw. In een aantal activiteiten van Niles-Simmons liggen principiële ontwerpwetten cq marketingdoelstellingen ten grondslag als het gaat om ontwikkelen,  produceren en verkopen van cnc draaimachines. Innovatieve ontwikkelingen op machine- en procesniveau tonen het resultaat. De focus ligt niet alleen op de automobiel, vliegtuig en treinindustrie maar ook op andere industrieën in de metaalsector.

Firma NILES-SIMMONS GmbH produceert standaard horizontale draaimachine (N-serie), horizontale multitasking draaimachines (MC-serie) en verticale draaimachines (RQX-serie) in diverse afmetingen en uitvoeringen. Het modulaire design, standaard componenten cq bouwstenen, zorgen voor maximale flexibiliteit en een betrouwbaar concept.

Compromisloos streven naar kwaliteit en klantgerichtheid liggen aan de basis voor de product specifieke oplossingen. Door teamwork en ervaring ontstaan efficiënte productieprocessen die bijdrage aan succes in de markt. 

 

Niles-Simmons the technology provider....

Overige: « Unisign BV