Consultancy

Begeleiding van A tot Z

Wij geven een betrouwbaar advies en denken mee omtrent de maakbaarheid en integrale kostprijs. Wij gaan hierbij als volgt te werk;

STAP 1

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden de applicaties, spansystemen, automatiseer mogelijkheden, productie omgeving en overige wensen geïnventariseerd. Voor het uitwerken van een machineconcept, bij een van onze partners, is het van belang dat de bestaande bedrijfsknowhow wordt meegenomen in het nieuwe voorstel.

STAP 2

In een vervolggesprek wordt het nieuwe machineconcept gepresenteerd. Onder andere; type machine, machinespecificatie machine, spansystemen en eventueel een tijdstudie.

STAP 3

Wanneer een test cq vooronderzoek bij een van onze partners plaatsvindt worden de betreffende werkstukken conform technologieplan vervaardigd. Nadien wordt in een rapport de proces- en meetresultaten vastgelegd.

STAP 4

Na de SAT afname en training ter plaatsen wordt de cnc machine overgedragen. De gebruiker heeft een volledig gevalideerd proces (cnc machine, spansysteem, gereedschappen, cnc programma, etc.). De productie kan op locatie direct starten. Door de jarenlange ervaring in de branche en de kennis op het gebied van verspanende processen, bieden wij met onze partners ondersteuning bij trainingen en proces implementatie. De service activiteiten worden door onze partners direct verzorgd. In eerste instantie wordt met behulp van een diagnose systeem op afstand gekeken naar de oorzaak en oplossing. Kan dit niet via de telefoon worden opgelost wordt een gespecialiseerde service monteur ingezet.