Consultancy

Begeleiding van A tot Z

Wij geven een betrouwbaar advies en denken mee omtrent de maakbaarheid en integrale kostprijs. Wij gaan hierbij als volgt te werk;

STAP 1

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden de applicaties, opspansystemen, automatiseersystemen, hulpmiddelen, productie omgeving, overige eisen en wensen geïnventariseerd. Voor het uitwerken van een machine concept is het van belang dat de bedrijfsknowhow cq ervaring wordt meegenomen in het nieuwe voorstel.

STAP 2

In een vervolggesprek wordt het nieuwe concept gepresenteerd. Onder andere; type machine, specificatie machine, opspansysteem, etc. Eventueel op verzoek aangevuld met een tijdstudie.

STAP 3

Wanneer een test cq vooronderzoek bij een van onze partners plaatsvindt worden de betreffende werkstukken op een cnc machine(s) conform technologieplan vervaardigd. Nadien wordt in een rapport de proces- en meetresultaten vastgelegd.

STAP 4

Bij aankoop van een cnc machine wordt de applicatie overgedragen. Wanneer de cnc machine geïnstalleerd wordt heeft de gebruiker een volledig gevalideerd proces (cnc machine, opspanning, gereedschappen, cnc programma, etc.). De productie kan op locatie direct starten en de operators beheersen vanaf de eerste dag de applicatie. Door de jarenlange ervaring in de branche en de kennis op het gebied van verspanende processen bieden wij met onze partners tevens ondersteuning bij trainingen, iso programmering en implementatie proces.