CNC Machines

Begeleiding van A tot Z

Gaan als volgt te werk:

STAP 1

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden de applicaties, spansystemen, automatiseer mogelijkheden, productie omgeving en overige wensen geïnventariseerd. Dit wordt vervolgens afgestemd met een van onze partners.

STAP 2

In een vervolggesprek wordt het concept gepresenteerd. Welke samenstelling (cnc machine, opspansystemen, etc.) op lange termijn het beste aansluit op de toekomstige plannen.

STAP 3

Op verzoek kan een of meerdere werkstukken getest worden bij een van onze partners. De eisen en wensen worden vooraf afgestemd, test ingepland, uitgevoerd en de resultaten worden vervolgens in een rapport vastgelegd.

STAP 4

Na de afnames en trainingen wordt de cnc machine overgedragen en kan de productie worden opgestart. Na een aantal weken volgt een overleg en worden de eerste resultaten en ervaring uitgewisseld. Door onze ervaring op het gebied van verspanende processen bieden wij samen met onze partner ondersteuning bij de volledige implementatie.

STAP 5

De service ondersteuning wordt door onze partners ingevuld. In eerste instantie wordt telefonisch met behulp van een online diagnose systeem gekeken naar de oorzaak en een oplossing. Kan dit niet telefonisch opgelost worden zal in overleg een service monteur worden ingepland.