Nieuws

Eind 2023 wordt een 5-assige KERN HD ultra precisie cnc machine geleverd aan firma LouwersHanique BV in Hapert. De ultra precisie 5-assige KERN machine wordt uitgevoerd met een Erowa robot compact 80 automatiseer systeem voor 24/7 productie.
 

maandag, 16 oktober 2023 14:41

ENCOMA BV deelname Precisiebeurs 2023

Tijdens de Precisiebeurs stand 500 in hal 3 krijgt u informatie omtrent diverse ultra precisie cnc machines, software systemen, afbraammachines en reinigingssystemen voor de verspanende industrie.

Op de ENCOMA stand staat een ultraTec afbraammachine die een titanium producten met behulp van hogedrukwaterstraal zeer efficiënt en snel afbraamt. De ultraTec cnc machine is uitgevoerd met een robotsysteem en pick and place unit, waardoor de producten 24-7 onbemand kunnen worden afgebraamd. 

ENCOMA BV is afgelopen jaar een samenwerking aangegaan met firma ultraTec innovation GmbH. De Duitse machinebouwer heeft een nieuwe technologie ontwikkeld voor het geautomatiseerd afbramen van precisie-onderdelen maximale afmetingen 300x300x300 mm (lxbxh). Dit afbraamproces gebeurt op een gecontroleerde manier zonder dat er warmte in het materiaal komt of het oppervlak beschadigd.
 

Medio juni 2023 wordt een 5-assige KERN Vario precisie cnc machine geleverd aan firma Hittech Bihca in Winterswijk. De KERN machine wordt uitgevoerd met een Erowa robot compact 80 automatiseer systeem voor 24/7 productie zonder extra operators.