Nieuws

maandag, 16 oktober 2023 14:41

ENCOMA BV deelname Precisiebeurs 2023

Tijdens de Precisiebeurs stand 500 in hal 3 krijgt u informatie omtrent diverse ultra precisie cnc machines, software systemen, afbraammachines en reinigingssystemen voor de verspanende industrie.

Op de ENCOMA stand staat een ultraTec afbraammachine die een titanium producten met behulp van hogedrukwaterstraal zeer efficiënt en snel afbraamt. De ultraTec cnc machine is uitgevoerd met een robotsysteem en pick and place unit, waardoor de producten 24-7 onbemand kunnen worden afgebraamd. 

Daarnaast informeren wij u omtrent de ultra precieze cnc-machines van KERN Microtechnik GmbH, Innolite GmbH, FLP Microfinishing GmbH en PEMTec snc. Op deze ultra precisie machines worden zeer complexe en nauwkeurige producten geproduceerd, die een hoge mate van precisie vereisen.

Met de nieuwe Silberhorn GmbH MWS High Purity reinigingssysteem heeft ons bedrijf de primeur in de Benelux. Dit Multi Washing System is uitgevoerd met een eenkamer reinigingssysteem, verschillende vloeistof tanks en droogunits. Na het plaatsen van de korven (max 150 kg) verloopt het op waterbasis reinigingssysteem automatisch. In de EMC-versie (Electrical & Mechanical Cleaning) beschikt de Silberhorn machine over verschillende technieken voor de hoogste cleanliness niveaus Grad 1. De gehele installatie is zeer compact gebouwd met een maximale afmeting 2,2 x 3,1 x 2,2 meter (LxBxH).

En wij presenteren de 3D grafische calculatie software waarmee procestijden, neventijden en insteltijden snel en overzichtelijk berekend worden. Een MES-software systeem; 24/7 real-time de productie data (cnc machines, robotsystemen, gereedschappen, meetmachines, reinigingssystemen, etc.) monitoren en registreren. Een analyse verschaft inzicht waardoor de processen flexibeler en efficiënter worden ingericht. 

 

DATUM

15 en 16 november 2023

LOCATIE

Brabanthallen in Den Bosch

 

ENCOMA BV

When precision is the next level.