Nieuws in de wereld van CNC Solutions

vrijdag, 11 november 2016 11:00

UNISIGN gaat samenwerking aan met ENCOMA

UNISIGN is trots om Encoma BV als vertegenwoordiging voor onze CNC machines te introduceren.

NISIGN bevindt zich in een continue verbeteringsproces en is er van overtuigd dat Encoma een grote toegevoegde waarde zal zijn voor onze Nederlandse markt. Niet alleen zal de afstand tot onze klanten hierdoor kleiner worden, we zullen ook intensiever en efficiënter op klantwensen  en ondersteuning kunnen inspelen.

Encoma BV wordt geleid door John Snijders en heeft jarenlange ervaring in het succesvol vertegenwoordigen van diverse CNC machineleveranciers. John heeft tevens verscheidene jaren rechtstreeks voor UNISIGN gewerkt en is dus volledig op de hoogte van onze bedrijfscultuur, toepassingsgebieden en machines.

UNISIGN is uitgegroeid tot een bedrijf dat innovatieve CNC machines levert aan klanten wereldwijd en in alle marktsegmenten. De kern van ons succes is een duidelijke bedrijfsfilosofie, waarin we al onze standaard machines op een zodanige manier ontwikkelen, dat ze ook op maat gemaakt kunnen worden, om de ideale oplossing voor iedere individuele klant te creëren. UNISIGN hecht veel waarde aan een optimale relatie met haar Nederlandse klanten en gaan er vanuit hiermee een belangrijke stap te zetten.